Tegn Lille Claus og Store Claus plakaten og vind 5.000 kr.

"Hyp alle mine heste!", råbte Lille Claus, mens Store Claus kom farende.

Nu har du mulighed for at illustrere det kendte eventyr og sætte dit eget visuelle udtryk på vores plakat til næste års sommerforestilling. Ud over det har du tilmed mulighed for også at vinde en præmie, som ville gøre Store Claus grøn af misundelse.

Om plakaten skal tage udgangspunkt i Lille Claus' arbejde med hestene i marken, hurlumhejet i bondemandens lysthus eller noget helt tredje er op til dig. Dog er nogle få ting ganske vist:

Plakaten skal tydeligt vise, hvilket eventyr vi spiller, og den skal være henvendt til både børn og voksne. Formatet skal kunne tilpasses både størrelsen 29x29 cm og A4.

Plakaten skal laves som ai-fil (vektor) og indsendes som PDF senest den 18. september 2017.

Den heldige vinder vælges den 25. september 2017, og vinderen skal have klargjort plakaten som ai-fil senest den 2. oktober.

Send dit bud til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tegnere, illustratorer og andet godtfolk - sæt i gang!

 

 

OPHAVSRET

H.C. Andersen Festspillene forudsætter ved indleveringen til konkurrencen, at forslagsstiller har den fulde ophavsret til det indleverede forslag. Enhver tvist omkring ophavsret af det præmierede forslag er et mellemværende mellem forslagsstiller og den krænkede og er H.C. Andersen Festspillene uvedkommende. Ved præmieringen overdrager forslagsstiller den fulde brugsret over det indleverede forslag til H.C. Andersen Festspillene.