Billeder

Se billeder fra "Den lille havfrue".

Læs mere ...

VINTERFORESTILLING - AUDITION

emil fra loenneberg i odense festspillene

Meld dig til audition til
EMIL FRA LØNNEBERG

Audition finder sted:
Søndag d. 13. august 2017 på Teaterskolen TOPPEN (Slotsgade 18. 1. sal).

Tilmeld dig

Info om audition:
Vi skal bruge i alt ca. 20 medvirkende i alderen 10-65 år fordelt på skuespillere og dansere, så truppen består altså af både børn og voksne.

Alle roller besættes med alderssvarende personer – dvs. at børnerollerne besættes med børn og voksen rollerne besættes med voksne.

Alle skal danse til vores audition – du skal ikke forberede noget selv; vi lærer dig en lille koreografi på dagen, som du skal vise sammen med andre i en gruppe. Du vil ligeledes på forhånd modtage en sang fra forestillingen, som du skal fremføre ved prøven.

Du må forvente at afsætte op til 1 ½ time til prøven.

Betingelser for at deltage i vinterforestillingen:
Som medvirkende i "Emil fra Lønneberg" skal du være medlem af foreningen H.C. Andersen Festspillene. Et medlemskab koster 200 kr.

Det forventes, at du deltager i alle dine prøver. Der vil blive afholdt 1-3 ugentlige prøver fra slutningen af september til december. I januar vil der være prøver hver dag frem til premieren. 

Dersom du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til vores sekretariat på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

emil fra loenneberg i odense festspillene

H.C. Andersen Festspillene fortsætter to seneste års vintersucces.

Denne gang gælder det Astrid Lindgrens skønne fortælling "Emil fra Lønneberg", som har premiere på Magasinet onsdag den 10. januar 2018.

Om Emil fra Lønneberg:
I hele Lønneberg og hele Småland og hele Sverige og - hvem ved - måske i hele verden har der nok aldrig eksisteret en dreng, der fandt på så mange skarnsstreger som Emil - du husker nok ham, der boede på Katholt i Lønneberg Sogn i Småland?

Der var eksempelvis dengang, han hejste lille Ida op i flagstangen og dengang, han sad fast med hovedet i suppeterrinen.

I H.C. Andersen Festspillenes forestilling om Emil fra Lønnebjerg kan du opleve, hvad Emil igennem tiderne har fundet på af skarnstreger.

Forestillingen er som sædvanlig krydret med festlige sange, forrygende danseoptrin, flotte kostumer og en vrimmel af skuespillere.

Forestillingen varede 2 timer.
Overtøj skal afleveres i Magasinets garderobe, og medbragt mad og drikkelse må ikke medbringes i salen.

Premiere:
Onsdag den 10. januar kl. 19.00
Aftenforestillinger:
11., 12., 17., 18., og 19. januar kl. 19.00
Middagsforestillinger:
13., 14., 20., og 21. januar kl. 11.00 og 15.00

Billetsalget starter den 2. oktober.

Vil du være med?
Vi skal i forestillingen bruge 20 spille-, synge- og danseglade børn og voksne. Vi afholder audition den 13. august. Læs mere.

Billeder

Se billeder fra "Fyrtøjet" og tag forsmag på sommerens forestilling. 

Læs mere ...