Sekretær/blæksprutte/ kontoransvarlig søges


Kan du se dig selv som tovholder i en teaterforening bestående af 70 aktive børn, 100 frivillige voksne og over 35.000 publikummer årligt, så har vi måske et job til dig

H.C. Andersen Festspillene har en ledig stilling som kontoransvarlig på vores kontor i Odense.

Vi leder efter en profil, der motiveres af at drive store som små projekter i mål og som kan håndtere en omskiftelig hverdag.

Der er hektiske perioder med højt aktivitetsniveau, der stiller store krav til dine samarbejdsevner. Du skal altså kunne kommunikere og samarbejde med alle slags mennesker.

Men der er også mange stille perioder, hvor du vil være alene på kontoret. Derfor skal du også kunne tilrettelægge din egen arbejdsdag og prioritere dine arbejdsopgaver selvstændigt

Det er en fordel, hvis du har kendskab til at arbejde med frivillige.

Derudover skal du være en stærk formidler i både skrift og tale.

 

Typiske arbejdsopgaver

Kontakt til medvirkende (skuespillere og musikere), frivillige, forældre og øvrige ansatte.

Bistå bestyrelsen i forskelige arbejdsopgaver – herunder udarbejdelse af dagsordner og referater.

Besvare henvendelser fra publikum vedr. billetsalg, forestillinger m.m.

Praktisk overblik og indkøb i forbindelse med diverse arrangementer (premiere, fester, forældremøder, audition, bestyrelsesmøder m.m.)

Ansvarlig for kontorpraktikanter.

Holde vores lokaler rydelige og præsentable.

Deltage i PR-arbejde – bl.a. opslag på Facebook.

Holde kontakt til sponsorer og annoncører.

o.m.a.

 

Kvalifikationer

Du er positiv og løsningsorienteret.

Du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver.

Du er initiativrig, engageret, serviceminded, udadvendt og fleksibel.

Du har flair for IT og kender til MS Office-pakken. Desuden er du villig til at lære nyt  – f.eks. MailChimp, Doodle og Google forms, hvis du da ikke allerede kender det.

Du skal være nysgerrig efter nye opgaver, men samtidig også være indstillet på at holde overblik over rutineopgaver, som er en del af din hverdag.

Du kender til brugen af Facebook og har mod på at opdatere vores hjemmeside.

Du har formentlig erfaring fra tidligere kontorjob – gerne i foreningslivet eller i at arbejdet med frivillige.

 

Løn og arbejdsvilkår

Stillingen er tænkt som en projektansættelse og ophører 1. september, men der vil efterfølgende være mulighed for fastansættelse.

Lønrammen er 23.800 om måneden.

Arbejdstiden er baseret på en årsnorm og den ugentlige arbejdstid er et gennemsnit.
Der vil altså forekomme uger, hvor arbejdstiden ligger over gennemsnittet og uger, hvor arbejdstiden ligger under gennemsnittet.

Den gennemsnitlige arbejdstid kan forhandles mellem 32-37 timer (men lønrammen ligger fast).

Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag-fredag og kan tilrettelægges fleksibelt - eksempelvis med en hjemmearbejdsdag.

Dog er sommerperioden vores travle tid med en stor forestilling i Den Fynske Landsby, så du må forvente, at din sommerferie skal holdes uden for højsæsonen.

Du må også regne med weekendarbejde i enkelte weekender om året (ca. 4-5 weekender) samt aftenarbejde 1-2 gange om måneden.

 

Om os

H.C. Andersen Festspillene laver teater for og med børn, og vores formål er at udbrede kendskabet til og fremme interessen for H.C. Andersens eventyr - og andre nordiske forfatteres.

Vi står bl.a. bag den årlige teaterforestilling i Den Fynske Landsby, hvor børn og unge mellem 6 og 18 år optræder med musicals baseret på H.C. Andersens eventyrer. Der opsættes også en vinterforestilling på Magasinet i Odense. 

H.C. Andersen Festspillene ledes af en bestyrelse, og sammen med de mange frivillige kræfter skabes der et unikt fællesskab.

Ansøgningsfrist og samtaler

Vi forventer, du kan starte 1. marts 2019

Ansøgningsfristen er d. 10. januar kl 12 og alle samtaler vil blive afholdt i uge 4.

Ansøgningen samt alle relevante bilag sendes til foreningens formand, Rune Kallager, på mail: formand@hcandersenfestspillene.dk - skriv ”Ansøgning” i emnefeltet.

Der vil blive afholdt et informationsmøde 18. december kl 19.00-20.00 i vores lokaler på Kanalvej 154C, Odense C. Tilmelding er nødvendig og skal ligeledes ske til Rune Kallager, som du også kan kontakte for yderligere information om stillingen på mobil: 22375381

Tilmelding nyhedsbrev