ÅRETS FORESTILLING 2018

LILLE CLAUS OG STORE CLAUS

Til sommer er det 7. gang, H.C. Andersen Festspillene opfører Lille Claus og Store Claus i Den Fynske Landsby. Forestillingen har været opført i 1977, 1982, 1987, 1994, 1999 og 2007. Men selvom det efterhånden er en velkendt forestilling, er der alligevel sket ændringer undervejs. For eksempel har musikken udviklet sig og er blevet nyskrevet flere gange

 

Om forestillingen:

Lille Claus og Store Claus er en både barsk og dramatisk historie med en morale, der beretter om grådighed, griskhed og hævntørst. H.C. Andersen fortæller med en blanding af humor og løftet pegefinger om de to brødre, der begge jager rigdom og undervejs slår ihjel for at opnå dette. Carsten Friis er instruktør på forestillingen, og det øvrige kunstneriske team er Line Friis Pedersen (koreografi), Mette Marstand (kor) og Julie Elbrønd Strange (musik). Alle glæder sig til at kaste sig over opgaven og skabe en humoristisk og eventyrlig forestilling for store og små i Landsbyen næste sommer. På gensyn! Forestillingen spiller i Den Fynske Landsby i perioden fra den 18. juli til den 11. august, hver dag kl. 16:00 + en formiddagsforestilling den 8. august kl. 11:00. Forestillingen varer 70 minutter.


Næsten 30.000 tilskuere nåede at opleve dette års forestilling "Den lille Havfrue", hvilket gør H.C. Andersen Festspillene til et af Danmarks største friluftsspil.

Tilmelding nyhedsbrev