2017Folktop

H.C. Andersen Festspillene fortsatte vintersuccesen fra året forinden.

Denne gang gjaldt det Thorbjørn Egners skønne fortælling "Folk og Røvere i Kardemomme By", som havde premiere på Magasinet onsdag den 11. januar 2017.

Om Folk og Røvere i Kardemomme By:
Kardemomme er en ganske lille by og ligger så langt borte, at næsten ingen ved, at den eksisterer. Det er en ganske mærkelig by, og der hænder meget der, som ikke hænder andre steder. Der går f.eks. æsler i gaderne, og der kommer også en kamel eller to farende - nu og da. Solen skinner næsten altid, menneskene er lykkelige og har bare deres egne og byens små problemer at tage vare på. Politimesteren er alles gode ånd. Han kan ikke lide at arrestere nogen, og når han går sin vanlige tur gennem byen, hilser han venligt til højre og venstre og passer på, at alle har det godt. De eneste, som forstyrrer nattesøvnen i den lille by, er de tre røvere Kasper, Jesper og Jonathan, som bor i et højt hus på en ensom slette uden for Kardemomme by. Der lever de i rod og småskænderi og har deres små næringssorger, som slukkes af og til ved besøg i byen - hos bageren og slagteren og købmand Berg. Som en slags husdyr har røverne en løve. Den er meget flink af en løve at være, men ikke helt til at stole på.

Forestillingen er som sædvanlig krydret med festlige sange, forrygende danseoptrin, flotte kostumer og en vrimmel af skuespillere.

Forestillingen varede 2 timer.
Overtøj skal afleveres i Magasinets garderobe, og medbragt mad og drikkelse må ikke medbringes i salen.

Premiere:
Onsdag den 11. januar kl. 19.00
Aftenforestillinger:
12., 13., 18., 19., og 20. januar kl. 19.00
Middagsforestillinger:
14., 15., 21., og 22. januar kl. 11.00 og 15.00

Produktionen
Carsten Friis tager sig af instruktionen, mens Line Friis Pedersen er koreograf. Julie Elbrønd Strange er kapelmester og sanginstruktør. Malene Højme Ilskov er scenograf.