TAK FOR I ÅR!

TAK FOR I ÅR!

 

H.C. Andersen Festspillene vil gerne sig tusinde tak for endnu en fantastisk sæson.


Lørdag spillede børn og unge Svinedrengen for sidste gang for en totalt udsolgt plads.


Knap 17.000 tilskuere var forbi Den Fynske Landsby og se Svinedrengen og forestillingen høstede utrolig mange roser fra både publikummer og anmeldere. Tak til alle jer, der slog et smut forbi svinestien og forhåbentlig følte sig godt underholdt af de talentfulde unge mennesker.


Vores samarbejdspartnere, annoncører og sponsorer fortjener en stor tak herfra for den hjælp og støtte, som de har givet i forbindelse med årets forestilling. I yder en uvurderlig hjælp. 


Du kan se et sammenklip af forestillingen HER


Søndag var de medvirkende, deres forældre og flere frivillige samlet for at tage scenografien ned og pakke forestillingen sammen.

 

 

Kunne du tænke dig at være en del af fællesskabet i H.C. Andersen Festspillene?

Så har du mulighed for at blive frivillig i H.C. Andersen Festspillene. Du kan være med til at fremstille scenen eller sy de flotte kostumer. Du har også mulighed for at hjælpe til i en af vores boder. Lyder det som noget for dig, så kan du henvende dig på hcandersenfestspillene.dkVi glæder os til sommeren 2024, hvor vi viser eventyret om Den Grimme Ælling.Har du lyst til at være med i Den Grimme Ælling og er du mellem 6 og 18 år, så kan du allerede nu tilmelde dig vores audition HER


Vi afholder audition den 13. og 14. januar 2024. 

Tilmelding nyhedsbrev