VINDEREN AF PLAKATKONKURRENCEN ER FUNDET!

Når sommerens forestilling slutter, går arbejdet straks i gang med at planlægge næste sommers forestilling. Èn af de første og vigtigste ting er at finde årets plakat. Under sommerens forestilling afholdt H. C. Andersen Festspillene derfor vanen tro en konkurrence om at tegne plakaten til næste sommers forestilling Den Grimme Ælling 2024.

Der blev indsendt 28 virkelig gode og flotte bud. Det er det højeste antal forslag i flere år, og det er vi i Festspillene utrolig glade for. En stor tak til alle dem, der har givet et bud i vores konkurrence.

Alle forslag er kigget godt igennem, og selvom der var mange rigtig gode bud, så er der nu fundet en vinder af konkurrencen.

Vinderen er:

MADS SIMONSEN

 

Stort tillykke med præmien på 5.000,-

Drømmer du om at være med i Den Grimme Ælling – enten som skuespiller/danser eller musiker? Du behøver ikke have erfaring, så længe du har lyst og gå på mod – og er mellem 6 og 18 år, så kan du være med.

Så husk, du allerede nu kan tilmelde dig vores audition til Den Grimme Ælling den 13. og 14. januar 2024. Audition afholdes i Teaterskolen TOPPENs lokaler i Slotsgade 18, 5000 Odense C.

Du kan tilmelde dig HER

Tilmelding nyhedsbrev