Fremvisning af scenemodel


H.C. Andersen Festspillenes lokaler på Kanalvej var godt fyldte, da vi bød skuespiller- og musikerforældrene, samt frivillige, velkommen til intromøde for årets sommerforestilling ”Lille Claus og Store Claus” i Den Fynske Landsby.

Her blev der serveret sodavand, kaffe og kage, mens scenemodellen blev fremvist og gennemgået af forestillingens scenograf, Festspilsveteranen Alice Mikkelsen. Der var også rig mulighed for at få svar og stille spørgsmål om forberedelsesforløbet til formanden, byggelederne og kostumieren.

Med intromødet er arbejdet med opbygningen af årets scene for alvor gået i gang, og denne weekend - og de næste mange weekender - vil frivillige arbejde hårdt for at få lavet en stor, flot scene, som er de medvirkende og publikum værdig. Syholdet er allerede godt i gang med at lave det store antal kostumer, som skal bruges i ”Lille Claus og Store Claus”, så nu køres der på alle pumper!

Kunne du tænke dig at blive frivillig i H.C. Andersen Festspillene og give en hånd med i produktionen af årets store forestilling i Den Fynske Landsby, så skriv til vores sekretariat på mail@hcandersenfestspillene.dk.

Tilmelding nyhedsbrev