Tusind klik på tre timer

 


Fotograf Claus Milling tager billeder til årets program for H.C. Andersen Festspillene.

Da fotodagen løb af stablen den 1. juni, var det 18. år i træk, at Claus Milling stod som fotograf for sommerforestillingen i H.C. Andersen Festspillene. Det er mange år og mange klik siden, han startede med at tage billeder for Festspillene, men hvordan begyndte det egentlig?

Dengang underviste Claus Milling i fotolære og fotografering på den daværende Sanderum-Bellinge Ungdomsskole - det, der senere blev til Dalum Ungdomsskole. De, som kendte ungdomsskolemiljøet dengang, eller bare har styr på instruktørteamet i Landsbyen, vil nok vide, hvem Claus Milling lærte at kende der; Carsten Friis, der nemlig også dengang var instruktør på ungdomsskolens musical, som Claus Milling tog billeder for. Så de to havde kendt hinanden nogle år, da Carsten Friis kom til H.C. Andersen Festspillene.

Det var derfor nærliggende, at Claus Milling blev spurgt, om han ikke havde lyst til at fotografere til Festspillenes program. Heldigvis for H.C. Andersen Festspillende ville han gerne det, og samarbejdet er et, som både Claus og Festspillene stadig holder meget af.

 

Tilmelding nyhedsbrev