Folk og røvere i Kardemomme By

Billetsalget er startet 


H.C. Andersen Festspillene er klar med endnu et vinterspil på Magasinet. 
Folk og røvere i Kardemomme By.

Denne sjove fortælling om røverne Kasper, Jesper og Jonathan. Der er mange, der kender historien om røverne, tante Sofie, løven og alle de andre i Kardemomme By. Kort sagt, der er lagt op til en forrygende og hæsblæsende vinterforestilling på Magasinet. Skuespillertruppen er allerede godt i gang med prøverne, hvor der både spilles, danses og synges.

Hele holdet er på plads, og forestillingens instruktør Carsten Friis udtaler ”Det er et utroligt spændende hold vi har fået samlet til dette års vinterforestilling. Jeg glæder mig meget til at arbejde med dem de næste 3 måneder, så vi er klar til premieren den 6. januar”.

H.C. Andersen Festspillene er et af Danmarks største friluftsspil og en særdeles vigtig kulturmedspiller i Odense og omegn. Festspillenes seneste forestilling ”Tommelise” samlede over 18.000 gæster i Den Fynske Landsby, trods coronarestriktioner.

”Vi er utroligt stolte over, at vi atter igen har mulighed for at slå dørene op til endnu en familieforestilling på Magasinet”, siger festspillenes formand Rune Kallager og fortsætter, ”Sidste år blev vi desværre nød til at aflyse, grundet covid-19. Så derfor kan jeg kun opfordre til, at man hurtigst muligt får købt billetter til ”Folk og røvere i Kardemomme By”, slutter Rune Kallager.

Fakta:
- ”Folk og røvere i Kardemomme By" har premiere på Magasinet torsdag den 6. januar kl. 19.00
- Der spilles i alt 16 forestillinger
- Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. 20 min. pause
- Der er dobbelt forestillinger både lørdag og søndag
- Billetprisen for voksne kr. 155 og for børn til og med 13 år kr. 145. Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Tilmelding nyhedsbrev