AFLYSNING

De nye corona-restriktioner spænder nu igen ben for os.

Myndighederne har valgt at lukke ned for blandt andet kulturlivet og gælder derfor også for os.

 
”Vi synes først og fremmest, det er brand ærgerligt for alle de medvirkende, der allerede har lagt mange timer i forberedelserne”, fremhæver instruktør Carsten Friis.

 

“Vi har haft et enestående billetsalg og er yderst taknemmelige for at danskerne gerne vil H.C. Andersen Festspillene både sommer og vinter”. Fortæller formand Rune Kallager.

 
Mange har allerede købt billetter til Folk og røvere i Kardemomme By, og vil selvfølgelig alle få refunderet billetterne inklusiv billetgebyr. Pengene vil automatisk blive tilbageført i løbet af et par uger, så det vil ikke være nødvendigt at kontakte foreningen. I er naturligvis velkomne til at kontakte sekretariatet, hvis i skulle have andre spørgsmål.

 

Der er ingen tvivl om at dette er en hård tid for H.C. Andersen Festspillene, så hvis i skulle have lyst til at hjælpe foreningen, så kan man støtte os på mobilepay 371755.
 
Foreningen vil nu kigge fremad, og lægge alle kræfter i forberedelserne til sommerens eventyrmusical i Den Fynske Landsby. Her glæder vi os til at arbejde med H.C Andersens fortælling om Hyrdinden og skorstensfejeren.

 

Tilmelding nyhedsbrev