NYHEDSBREV APRIL 2023

 

Foråret er kommet, men vinterens succes med Folk og Røvere i Kardemomme by har endnu ikke helt lagt sig. Vi fik nemlig en masse ros fra de mange publikummer, der så den skønne forestilling.

 

__________________________________________________________________________________________

Forårets komme betyder også, at forberedelserne til sommerens forestilling Svinedrengen er i fuld gang. Fredag den 10. marts 2023 blev årets roller fordelt til de mange forventningsfulde og spændte børn og unge. 

Den 30. marts havde vi online præsentation af scenografien for alle de medvirkende på årets forestilling. Formand Rune Kallager bød velkommen, kostumier Vibeke Valeur gennemgik, hvordan stil og farver på kostumerne skal være. Scenograf Malene Højme Ilskov gennemgik, hvordan scenen kommer til at se ud, og hvordan den vil fungere med drejescener, og huse der kan forvandles.

 

Præsentation af årets scenografi er også startskuddet til, at forældre og frivillige skal i gang med at bygge scenen og kreere de skønne kostumer
– har du lyst til at være med på holdet, så tøv ikke med at tage fat i os på mail@hcandersenfestspillene.dk

 

Svinedrengen har premiere fredag den 14. juli 2023 og spiller til og med lørdag den 5. august 2023.

Vi kan med glæde fortælle af vi mandag den 1. maj 2023, åbner for billetsalget til Svinedrengen. Sommeren nærmer sig – og vi glæder os!

Tilmelding nyhedsbrev