Klods Hans (2016)

Frit efter H.C. Andersens eventyr

Denne sommer slog H.C. Andersen Festspillene dørene op til den forrygende og hæsblæsende eventyrmusical "Klods Hans". En forestilling fyldt med sprudlende vildskab, spænding og iørefaldende musik.

Om forestillingen
Publikum kunne opleve 70 glade børn og unge synge, danse og spille sig gennem eventyret om den jævne, livsglade og charmerende gut Klods Hans. De kunne se ham ride henover scenen på sin gedebuk, og opleve hvordan han for næsen af sine skidtvigtige brødre løber af sted med hele kongeriget og ikke mindst prinsessen, der er kendt for sit "Duer ikke, væk!". Tilsæt desuden en skrupforvirret konge, en fandenivoldsk herremand, dragende elverpiger, en drillende nar, farvestrålende kostumer og masser af store sang- og dansenumre. 

Forestillingen spillede i Danmarks flotteste friluftsteater i Den Fynske Landsby i perioden fra den 13. juli til den 6. august

Om produktionen:
Manuskriptet til "Klods Hans" er skrevet af Erik Bent Svendlund, og Carsten Friis tog sig af instruktionen. Den iørefaldende musik er komponeret af Michael Salling, som også indstuderede musikken med orkestret. Mette Marstrand Rasmussen stod for indstuderingen af sangene, mens Line Friis Pedersen tog sig af de mange dansetrin. Nicoline Helveg designede forestillingens mange kostumer, og Alice Mikkelsen tryllede med form og farve i skabelsen af den eventyrlige scenografi.

30.000 tilskuere kan ikke tage fejl:
Over 30.000 tilskuere nåede at opleve forestillingen "Klods Hans", hvilket gjorde H.C. Andersen Festspillene til Danmarks største friluftsspil for tredje år i træk!

Fra Landsbyen til Hollywood - Læs interview med den verdensberømte skuespiller Ulrich Thomsen, der startede sin karriere ved H.C. Andersen Festspillene. 

 

Tilmelding nyhedsbrev