Pippi - vinterforestilling på Magasinet (2016)

H.C. Andersen Festspillene udvidede fra januar 2016 aktiviteterne med en vinterforestilling på "Magasinet". Første forestilling var Sebastians dejlige musical "Pippi", som havde premiere onsdag den 13. januar 2016.

Om Pippi:
Pippilotte – Viktualie – Rullegardinia – Krusemynte – Sørøverdatter – pip i låget – Langstrømpe flytter ind i Magasinet, hvor vi heldigvis bare kan kalde hende PIPPI.

Pippi flytter ind i Villa Villekulla sammen med abekatten Hr. Nillson, sin hest og en taske fyldt med guldmønter. Her møder hun søskendeparret Tommy og Annika, og de bliver hurtigt bedste venner.

Men det er ikke altid nemt at være venner med Pippi. Hun har ingen mor og hendes far er sørøverkonge – så hun har aldrig lært hvordan man skal opføre sig ordentlig.

Pippi vil ikke gå i skole, for lærerinden stiller kun spørgsmål hun selv kender svaret på.

Hun vil ikke fanges af politiet, så dem fanger hun selv på taget af Villa Villekulla.

Selv det at gå i cirkus ved Pippi ikke hvordan man gør. For når man nu har betalt for billetten, hvorfor må man så ikke selv lege med?

Selvom det er svært at være en sød og artig pige, som alle de voksne gerne vil have Pippi skal være, får Pippi alligevel vundet alles hjerter. Så da hendes far sørøverkongen kommer for at hente hende, bliver det en gribende afsked. 

Produktionen
Carsten Friis tog sig af instruktionen, mens Line Friis Pedersen var koreograf. Julie Elbrønd Strange var kapelmester og sanginstruktør, Malene Højme Ilskov scenograf, og Karin Hansen stod for at sy de mange kostumer.

"Venskaber og lærdom for livet" - Læs interview med Kristoffer Ditlevsen, tidligere medvirkende og bestyrelsesmedlem i H.C. Andersen Festspillene. 

Tilmelding nyhedsbrev